Meillä oli Urheilijan kanssa kauhea kriisi toukokuussa. Sitä aina välillä mietiskelen. Kirjoitin siitä aikoinani tänne pitkän tekstinkin, jonka ehdin hetkeksi julkaistakin, mutta Urheilija veti siitä aikamoiset skitsot, joten jätin sitten julkaisematta.

Me olimme silloin taas mökkireissulla samaisen porukan kanssa kuin tammikuussakin. Ja siellä oli se yksi tyttö, joka oli silloin tammikuussakin. Urheilija oli juonut tosi paljon ja oli aivan tajuttomassa humalassa. Jossain vaiheessa hän viihtyi hyvin tämän tytön seurassa sohvalla pitäen tätä kädestä kiinni. Minun silmieni edessäkin. Tyttö sanoi, ettei siinä mitään ole eikä kaiketi ollutkaan. Ja olihan minullakin silmät päässä ja näin, ettei siinä ollut mitään.

Myöhemmin Urheilija ja pari muuta keksivät lähteä yölenkille eli juoksivat metsään. Tyttö ja hänen poikaystävänsä menivät samaa matkaa. Tyttö tuli takaisin ennen Urheilijaa ja kertoi, että Urheilija oli hänelle ehdotellut sitä, että jäisivät sinne kahden eikä kukaan saisi tietää. Se oli minulle ihan mieletön järkytys.

Kun kysyin myöhemmin asiasta Urheilijalta niin siitä seurasi kauhea riita. Hän oli loukkaantunut, että epäilin häntä ja tapeltiin puoli yötä. Minä en tiennyt pitäisikö suhde lopettaa siihen vai ei. Kuitenkin pidemmän aikaa mietittyäni ajattelin, että en ollut paikalla näkemässä, mitä oikeasti tapahtui. Urheilija sanoi, ettei muista mitään. Tytön puheiden mukaan mitään ei tapahtunut ja muut paikalla olleet vahvistivat sen, kun heiltä kysyin asiasta. Ja koska tiedän, että Urheilijalla on tapana vitsinä tehdä rivoja ehdotuksia niin miehille kuin naisille niin en viitsi suhdetta lopettaa, kun mikään ei ollut varmaa, paitsi se, ettei mitään tapahtunut.

Kuitenkin sitä aina välillä mietin ja tuon viikonlopun tapahtumista tulee yhä paha mieli. Tiedän, että Urheilija on joskus ollut kovastikin ihastunut tuohon tyttöön, joten kaippa se on ihan luonnollista, että jotain viehätystä tuntee. Kunhan vaan hillitsee himonsa. Viehättymistä ja ihastumista ei voi estää, vaikka parisuhteessa olisikin. Tunteitaan kun ei voi määrätä. Tekojaan voi, joten tärkeää on se, miten toimii, kun jotain kohtaan on tunteita.

Onneksi tuo viikonloppu on menneisyydessä ja välit kunnossa kaikkien osapuolten kesken.