Lähtökohtani on se, että saisin lisätienestiä. Robert Kiyosakin sanoja lainaten rahaa, joka tulee siitä, kun raha työskentelee minulle. En tavoittele taloudellista riippumattomuutta tai miljoonia. Olisihan nekin kivoja ;) Raha on loppujen lopuksi vain rahaa enkä välttämättä koe sitä kovinkaan hienona asiana, että nyt kituutan elämäni ns. parhaat vuodet, jotta voin eläkkeellä ottaa rennosti. Haluan nyt ottaa rennosti. Myöhemmin voi sitten kituutella ;) Tai mikäli, jos asiat menee hyvin niin ottaisin tietenkin sitten myös rennosti.

Haluaisin myös tukea taloudellisesti vanhempiani. Varsinkin isäni tilanne aiheuttaa murhetta, koska hän ei ole syntyperäinen suomalainen ja haluaisi asua kotimaassaan, mutta meidän lasten ja lastenlasten takia hän ei haluaisi siellä ympärivuotisesti asua. Rahan takia ei ole mahdollista elää molemmissa maissa, kun hän haluaisi kuitenkin olla Suomessa pitempiä ajanjaksoja kerrallaan. Isäni perusti yrityksen joskus ennen lamaa ja lama vei kaiken ja jäljelle jäi velat, joita hän ei työttömänä pystynyt maksamaan. Hänen tilanteensa on jokseenkin toivoton.

Kummiskin. Haluaisin sellaisen taloudellisen tilanteen, ettei tarvitsisi kituuttaa. Kaikki muu on bonusta.

Nyt tosiaan motivoin itseäni Kiyosakin kirjalla Rikas isä, köyhä isä, josta siirryn sitten kattavampiin sijoitusoppaisiin perehtyäkseni alaan paremmin. Vaikka enpä ole kirjan ajatusmaailman kanssa ihan samaa mieltä niin hyviä pointteja siellä kuitenkin on.