Hirveä ahdistus iski!

Opiskelen tosiaan kaupungissa X. Kotikaupunkini on kaupungissa Y. Matkaa ei näiden kaupunkien välillä ole kuin 100km, mutta siinä on ilmeisesti 100km liikaa. Minä ja Urheilija etsimme asuntoa kotikaupungistani Y, koska siellä on työ ja minun perheeni enkä voi muuttaa Urheilijan kotikaupunkiin N, joka onkin sitten jo 250km päässä kotikaupungistani ja 200km päässä opiskelukaupungistani. Miksi en siis halua jäädä opiskelukaupunkiini? Syy on se, että täällä ei ole mitään meille kummallekaan. Jälkikasvun takia tulen erittäin todennäköisesti tarvitsemaan tukiverkkoani, joka on siis iso suku. Serkkuni synnyttää nyt keväällä, joten onpahan joku äitikaveri sitten itselläni. Ilmaisia ja innokkaita lastenvahteja on yllin kyllin. Siinä lienee ihan kylliksi perusteluita, miksi haluan asua kotikaupungissani. En ole onnistunut sopeutumaan tänne opiskelukaupunkiini sitten millään.

Kaupungin vuokra-asuntoa ei ole kuulunut ja alkaa pikkuhiljaa ahdistaa ihan kympillä. NIMITTÄIN.

1. Edessä on päättöharjoittelu joko syksyllä tai keväällä 2009. Se kestää kahdeksan viikkoa.

2. Edessä on gradun teko.

3. Edessä on yhden typerän sivuaineen opintoja (luulin, että se olisi nyt keväällä suoritettu). Tosin voi olla, että jätän sen kesken, jos se ei sovi aikatauluihin.


Kauheeta säätämistä. Ei riitä raha kaikkeen reissaamiseen. Apua!

Yksi vaihtoehto olisi tietty hakea lähiyliopistoon. Tosin tuskin ottavat. Eivät ottaneet viimeksikään, kun en perustellut tarpeeksi hyvin vaihtohaluja. Kettu..

Niin. Nukuin todella huonosti viime yönä. Oksetti ihan kamalasti. Viikkoja on nyt 10+3 ja maha kasvaa :)