Tosiaan juu Urheilijan kanssa vietimme pitkän pätkän yhdessä, 10 päivää. Se oli pisin aika, mitä ollaan oltu yhdessä ja kaikki sujui hyvin. Syötiin yksi lämmin ateria päivässä (mikä on mulle iso juttu), käytiin kunnon treffeillä (ravintola ja elokuva) ja vietettiin iltaa sukuslaistyttöjen seurassa. Minun sukuni on naisvaltainen ja sukupolvemme ainoat kaksi miestä peruivat tulonsa, joten Urheilija oli sitten ainoa miespuolinen henkilö paikalla. Hän tuleee erinomaisesti toimeen siskojeni kanssa, mikä on ihan huippujuttu. Olin ihan varma, että Urheilija tylsistyisi kuoliaaksi siellä, mutta hyvin viihtyi. Itsekin myönsi, että oli mukavempaa kuin olisi uskonutkaan.

Noin muuten elämäni on ihan kamalan tylsää. Mitään ei tapahdu. En jaksa opiskella, en jaksa käydä töissä, en jaksa mitään. Haluaisin vaan nukkua ja pelata tietokoneella. Niin ja tietty olla rakkaani kanssa :)

Nyt on kauhea läppärikuume. Olen istunut tuntikausia koneen äärellä vain miettimässä parasta hinta/laatu -laitetta. Rahaakaan ei liikaa ole, mutta jotenkin tuntuu, että on pakko saada kunnon kone reissaamisen iloksi.