Bongasin Bambin sivuilta aakkosmeemin, josta teen sovelluksen tähän. Haastan kaikki lukijat tekemään saman ja kommentoimaan tähän boksiini, että voin käydä lukemassa teidän ratkaisunne.Ohjeena se, että jokaiseen saa laittaa enintään yhden asian ja sitten pitää kertoa, mitä se asia itselle merkitsee. Jos et keksi johonkin kohtaan millään mitään niin kerro mihin assosioit sen eli mitä siitä tulee ensimmäisenä mieleen. Tai voit jättää aakkosen kokonaan pois.

A
urinko
Rakastan valoa. Saan siitä hirveästi energiaa.
Beatles
Äitini ykköslempibändi. Koko pienen ikäni on Beatlesia kuunnellut. Pidän bändistä itsekin, mutta on hauskaa huomata osaavansa biisien sanatkin, vaikka ei varsinaisesti ole koskaan itse sitä kuunnellut.
Cirque du soleil
Haaveilen, että pääsisin Las Vegasiin katsomaan erästä tiettyä Cirque du soleil'n esitystä.
Dimmu Borgir
Uusin musiikkimakutulokas. En koskaan uskonut voivani pitää örinämusiikista. Toisin kävi. Aivan huippubändi, jota menen katsomaan ensi kesän Tuska-festivaaleille.
Elämäntarkoitus
Totesin eräänä päivänä olevani eksistentialisti, kun luin wikipediasta aiheesta. Kuulostaa hienolta. Ei tunnu kivalta.
Faktatieto
Rakastan pieniä faktoja ja muutenkin tietoa. Olen huomannut itsessäni semmoisen ärsyttävän puolen, että heittelen pieniä faktoja joka välissä. Muut varmaan inhoavat sitä :)
Hiljaisuus
Pidän hiljaisuudesta ja yksinolosta.
Ilo
Elämän perusasioita ilo ja iloisuus. Energianlähde. Joskus olen niin iloinen, että meinaan pakahtua siihen.
Jäätelö
Rakastan jäätelöä.
Keskosuus
Sydänsiskoni esikoinen syntyi pikkukeskosena. Ensiksi odotettiin päiviä selviääkö pieni hengissä. Sitten viikkojen saatossa selvisi kuinka sairas hän on. Puoli vuotta elämä pyöri sairaalan ympärillä. Kävin siellä melkein päivittäin siskon seurana. Tänä päivänä tyttö voi hyvin, vaikka vammoja on.
Lapset
Olen sitä mieltä, että mitään universaalia elämäntarkoitusta ei ole. Jokaisen ihmisen pitää siis löytää omalle elämälleen pointti, sillä mikään ei ole kamalempaa kuin ne hetket, kun tuntuu, että koko maailmankaikkeudessa ei ole mitään järkeä. Omalla kohdallani elämän mielekkääksi tekee lapset. Haluan lapsia. Haluan kasvattaa ja opettaa myös muiden lapsia, jotta mahdollisimman moni lapsi saisi hyvät eväät elämään.
Musiikki
Kuuntelen musiikkia koko ajan. Musiikkimakuni on hyvin laaja. Voin yhtä hyvin nautiskella herkästä pianonsoitosta kuin örinämetallistakin. Haluaisin osata laulaa ja soittaa.
Nykytaide
Olen innostunut nykytaiteesta opintojeni aikana. Nyt seuraan mielenkiinnolla keskustelua taitelilija Ulla Karttusen rikostutkintaan johtaneen teoksen Neitsythuorakirkon tapausta. Helsingin Sanomista löytyy tietoa tapauksesta täältä.
Opettajuus
Minun kutsumukseni. Se on jännä juttu kuinka eri opettajilla on eri syyt ammatinvalintaansa. Minulle itse opettaminen on sivuseikka (vaikka tärkeänä sivistystä pidänkin). Minä haluan kasvattaa lapsia. Valmistaa heitä elämää varten. Kaikista tärkeinpänä pidän sitä, että saisin autettua ihmisiä uskomaan itseensä ja omiin kykyihinsä, jotta yhdenkään lapsen ei tarvitsisi ikinä ajatella, ettei osaa mitään. Heikkoudetkin on hyvä tiedostaa, koska kaikki ihmiset ovat hyviä jossain ja huonoja jossain.
Pahuus
En usko sisäsyntyiseen pahaan. Jokaiseen ihmiseen pahuus tulee elämän myötä.
Rehellisyys
Ihmisten pitää olla rehellisiä ennen kaikkea itselleen, mutta myös toisille ihmisille. Asioista pitää pystyä puhua. Pitää osata sanoa suoraan, vaikka se joskus tekeekin kipeää.
Sinuhe Egyptiläinen
Lempikirjani. Aivan mieletön tarina.
Taide
Nautin taiteen tekemisestä ja kokemisesta. Musiikissa ja kuvataiteissa. Varsinkin jälkimmäisessä.
Unet
Olen kiinnostunut unista ja niiden merkityksistä. En usko, että uniin löytyy selitys mistään kirjasta, vaan jokaisen ihmisen kohdalla unet ovat yksilöllisiä merkitykseltään. Pitää vain pohtia omaa elämää ja mistä uni on tullut. Kaikki unet eivät välttämättä merkitse mitään. Joskus unen elementit ovat ihan suoraan tulleet uneen edellisen päivän tapahtumista.
Varovaisuus
Olen hyvin varovainen ihminen. Olen ollut jo pienestä pitäen. Toisaalta minulle ei ole sattunut mitään, mutta toisaalta en ole uskaltanut ottaa riskejä.
X
X niin kuin tuntematon. En pidä vieraista paikoista, uusista tilanteista. Ne saavat tuntemaan olon hyvin epävarmalta.
Yksinäisyys
Olen paljon yksin. Harvoin tunnen itseni yksinäiseksi, mutta joskus kaipaisin kovasti isoa kaveripiiriä. Sellaista kun ei ole.
Äiti
Äiti on hirveän tärkeä.