"Jaa palkinto eteenpäin 10 henkilölle, joiden blogit tuovat sinulle hyvää mieltä ja inspiraatiota ja tekevät elosi Blogistaniassa onnelliseksi. Ilmoita palkinnosta heille kommentilla, jotta he voivat jakaa sitä eteenpäin. Varaudu siihen, että voit saada palkinnon useita kertoja."

1211351.jpg

Minun valintani ovat:

Ladykiller, jonka blogi on välillä hysteerisen hauska ja muutenkin avomielinen. Hän oli ensimmäisiä ihmisiä (ellei jopa ensimmäinen), jotka Nuorempi mies -blogiani kommentoi ja jonka tsempistä sain voimaa kaikkia ennkkoluuloja kohtaan.

Partyflickan sai minut toivomaan, että olisin sinkku, koska hänen elämänsä oli niin jännittävä seurata. Todella mukava blogi.

Vaikka ohjeessa lukee, että palkinto jaetaan henkilöille niin haluan muistaa Tyttöjen pukuhuonetta, jota ylläpitävät Arokettu, Bambi ja Ladykiller. Kerrassaan mainio keskustelupaikka.

Tiger80:n blogi ei välttämättä minua onnelliseksi tee, koska aihe on vaikea, mutta Tiikeripoitsu itse on hyvin mukava tyyppi ja haluan häntä muistaa.

Neilikka ei enää juurikaan blogaile, mutta hänen blogistaan pidin paljon ja aina välillä käyn kurkkimassa, josko olisi paluun tehnyt (vaikka onkin suosikeissa blogilistalla).

Sini on tosi pirteä tyyppi, jonka käsityöinnolle olen kateellinen :)

Haluan muistaa myös Unciatimia (jonka blogi on parhaillaan lukittuna, mutta jos luet tämän niin olisi kiva saada se salasana..)

Sydänsurujani jakoi kanssani Voimissain, ja häneltä sain voimia oman suruni käsittelyyn.

Aroketulla on tosi kiva blogi, vaikka en ole sitä vielä ehtinyt ihan kokonaan läpi kahlaamaan.

Viimeisenä eikä suinkaan vähäisimpänä on Jude, jonka taksiblogi on äärimmäisen mielenkiintoista luettavaa.