Se alkoi torstaina illalla, kun oli vähän kurkku kipeä. Perjantaiaamuna töissä oli hankala puhua, kun puhuminen sattui. Sitten alkoi nenä vähän vuotamaan. Pomo kehotti lähtemään kotiin, koska löytyi tuuraajakin helposti. Minä sanoin, että maanantaina taas tulen töihin toki, koska en ole koskaan sairaana ja silloin kun olen, se ei kestä kauan.

Kotimatka oli tuskallinen. Matkustin suoraan opiskelukaupunkiini, sillä minun oli tarkoitus viettää viikonloppuni täällä ja pestä pyykkiä ja siivota kotia. Kun saavuin kotiin, mittasin kuumeen, joka lähenteli 38 (kainalolämpö). Oli oli aivan hirveä. Joka paikkaan särki ja sattui ja ihoon vihloi. Illalla kun olisin voinut nukahtaa, mutta aina kun olin vajoamassa uneen tuli yskä. Eli nukkumisesta ei tullut melkein mitään. Yöllä juttelin Urheilijan kanssa puhelimessa pari tuntia, jonka jälkeen sain joten kuten nukuttua. Aamulla särki taas joka paikkaan, joten otin särkylääkettä. Iltapäivällä otin toisen särkylääkkeen. Koko päivän oli lämpötila vain 37,5, joten oletin olevani paranemassa. Kun en ottanut yöksi särkylääkettä koin taas ihan kamalan yön. Tosin juttelin Urheilijan kanssa puhelimessa "vaivaiset" 8 tuntia, jonka aikana lähti ääni (todella fiksu ratkaisu tuo puhelu). Aamuvarhaisella koitin nukkua, muttei siitä mitään tullut. Kuume oli nousussa taas ja aina nukahtamisen aikaan iski yskä. Kurkku on myös ollut tosi kipeä ja turvonnut.

Pari tuntia sitten mittasin taas lämmön ja se oli jo 38,2. Otin taas särkylääkettä ja olen koittanut levätä. Ihan tuskaa, kun haluaisi nukkua, mutta yskän takia se ei onnistu. On selvää, etten mene huomenna töihin. Milloinhan paranen :(

En edes muista milloin olisi ollut tämmöinen nuhakuumeyskäsärkytauti viimeksi. Keväällä 2006 oli nuha ja kuumetta ja sitä kesti päivän. Sitä edellinen kerta taisi olla vuonna 1999/2000. Sitäkin kesti vain päivän.