Onkin ollut kiireistä niin ei ole ehtinyt kirjoitella.

Elämässä on kiireitä. Muutto takaisin opiskelupaikkakunnalle, uuden tietokoneen kanssa sähläämistä. Olin myös erään nettiporukan bileissä. Paikalla oli Rakas ja Urheilija. Oli siinä vähän sumplaamista, tosin Urheilija tietää Rakkaasta. Rakas ei tiedä Urheilijasta.. Ei siinä kummempaa. Kaveriporukalla sinne mentiin ja sen mukaan toimittiinkin. Paria poikkeusta lukuun ottamatta..

Join pitkästä aikaa alkoholia ja jossain vaiheessa löysin itseni kuumissa tunnelmissa mökin takapihalta Urheilijan syleilystä. Ei onneksi kovin pitkälle edetty. Me olemme joskus sopineet, että olemme ystäviä, jotka voivat joskus hakea toisiltaan seksitöntä läheisyyttä ilman sen kummempia sitoumuksia.

Rakas sen sijaan aiheutti ihmisissä kummastusta sillä, että seurasi minua joka paikkaan. Aina kun vaihdoin huonetta, hän tuli perässä. Kun menin makuuhuoneeseen, hän tuli sinne viereiseen sänkyyn makoilemaan ja valitti, kun on huono olo. Huono olo katosi heti, kun menin huoneesta pois, sillä pian hän voikin mystisesti paremmin ja tuli sinne, missä minä olin. Jossain vaiheessa rupesi minua suututtamaan, joten sanoin suorat sanat seuraamisesta. Rakas koitti myös säälipisteillä saada läheisyyttä vääntämällä itkua.. Mikä sen tehokkaampi keino ajaa toinen pois.

Paikalla oli myös eräs herra, jota kutsun Pelimieheksi. Ihan komea mies, fiksu ja erittäin taitava lukemaan ihmisiä. Juttelin hänen kanssaan talon saunassa, kun yhtäkkiä hän totesi kuinka olen kauhean ihana, otti päästä kiinni ja suuteli pitkään. Täysin yllättäen. Meni minulla pää vähän pyörälle enkä tiennyt miten päin olisi pitänyt olla. Joku Pelimiehessä kiinnosti, mutta toisaalta vaivasi. Hänen otteistaan huomasi, että tuo mies osaa pyöritellä naisia. Hän esitti kovin kiinnostunutta enkä tiedä oliko vaiko eikö. Jossain vaiheessa iltaa, kun olin Urheilijan kanssa jossain nurkassa juttelemassa ja vähän toisiamme siliteltiin niin Pelimies tuli paikalle ja suuttui. "Jotain häpyä, Maya!"

Myöhemmin, kun oli kahdenkeskinen hetki, me setvimme välejämme. Hän ei aluksi halunnut kuulla selityksiäni. Syytti ihmisten kanssa pelaamisesta. Sitten tuli minulta melkein itku. Pelimies heltyi siitä ja kuunteli. Ymmärsikin ja pahoitteli purkaustaan. Saimme yhteisymmärryksen. Hän halusi vielä olla yhteyksissä. Myöhemmin kuulin, että miesporukassa hän kehuskelee naisseikkailuillaan.

Aika halpa olo sitä itselleen kuitenkin jäi. Rakas ei todistanut sekoilujani, mutta silti on jotenkin paha mieli hänen puolestaan. Pelimiehestä ei ole paljoa kuulunut. Sen sijaan Urheilija on jotenkin innostunut minusta ja haluaisi jotain enemmän.

Toiste en tuollaisissa bileissä juo.