Laitoin eilen illemmalla HMM:lle tekstarin, jossa sanoin, että voi suoraan sanoa, jos ei kiinnosta. Lupasin olla suuttumatta :) Hän ilmoittelikin itsestään pian. On kuulemma elämässä vaikeuksia ja yritys työllistää. Sanoi, ettei ikinä halua minusta luopua (eikös olekin ihanan siirappiromanttista). Olihan tuo kiva kuulla. En vaan tiedä milloin me voimme tavata.

Eiliset sokkotreffit olivat pettymys. Ei miehen ulkonäössä mitään vikaa ollut, mutta lempipuheenaihe oli herra itse. Koko 45 minuutin aikana hän ei osoittanut minkäänlaista kiinnostusta minuun. Piti käytännössä monologia omasta elämästään. No ei ainakaan tullut kiusallisia hiljaisuuksia. En tiedä, mitä hän minusta ajatteli, koska tapaamisen lopuksi kysyikin mitä pidin. Sanoin, että ulkonäkö oli lupausten mukaisesti hyvä, mutta mitään yhteyttä ei tullut, joten en usko, että meillä olisi mitään yhteistä. Siihen herra totesi, että "itse sen päätät" ja erosimme siinä sitten ihan ok tunnelmissa. Ehkä oli vähän kiusallista. Se siitä.

Totuus on kuitenkin se, että minä aion luultavasti kuitenkin sitten pariutua HMM:n kanssa, jos vaan selviämme näistä alkuhankaluuksista.