Mitäs viikossa on tapahtunut.. Hmm.. HMM:n kanssa olen aivan äärimmäisen epävarma. Olen lukenut blogia Lust, sex and sodomy ja siitä se on oikeastaan lähtenyt. Mietin ajatteleeko HMM minusta samoin kuin herra Farewell naisistaan. HMM on kokenut. Sen tietää hänen kosketuksestaan. En rupea yksityiskohtia tai määriä kyselemään, mutta jotenkin toisen kokemus saa itseni tuntemaan oloni entistä kauheammaksi. Itse pidän itseäni hyvin kokemattomana, vaikka seksikumppaneita on ollut useita ja takana on muutama vakavempi suhdekin.

On se jännä juttu. Ehkä siksi kiinnostaa nuoremmat miehet (puhun siis aikuisista nuoremmista), koska heillä on vähemmän kokemusta eivätkä he sitten varmaan vertaa minua niin kovasti muihin kokemuksiin.

Kohta alkaa tuntua jo siltä, että joudun tämän sekavan seksuaalisuuteni kanssa terapiaan! Eihän tästä tule mitään muuten :D

No kummiskin.. Olen tavannut muutaman kerran Älykköä. Hän on alunperin myös sokkotreffi. Ensimmäinen tapaaminen oli pikainen moikkaus yöelämässä puolitoista viikkoa sitten. Seuraavaksi kävimme kahvilla ja viimeisin oli ex-tempore tapaaminen taiteidenyönä. Kävimme katsomassa sen tikku-ukkoesityksen, joka oli muuten aivan upea! Älykkö on ihan söpö ja tosi mukava. Viihdyn hänen seurassaan mainiosti ja meillä on aina puhuttavaa. En tiedä mitä ajattelisin hänestä.

Sain eräältä blogin lukijalta linkin artikkeliin, joka kertoo rakastumisen ja rakastamisen eroista. Itse olen jossain määrin riippuvainen rakastumisesta, koska olen huomannut ajautuvani yhteen jonkun kanssa silloin, kun on paljon tunteita pelissä. Ihastumista, intohimoa, rakastumista. Sen sijaan en koskaan pääse pitkälle, kun kumppaniehdokas olisi muuten tosi kiva, mutta suuret tunteet puuttuvat. Totuushan on se, että kestävä ja hyvä suhde perustuu ihan muihin asioihin kuin suuriin tunteisiin.

Lisättäköön vielä tähän loppuun, että HMM:n kanssa ollaan tekemisissä ihan aktiivisesti, vaikka ei olla ehditty tapaamaan. Soittelemme, tekstailemme ja lähettelemme meilejä. Hänellä on kovasti työtä ollut. Vaikuttaa ainakin siltä, että jutussamme on toivoa aika paljonkin :)