Laitoin joskus aiemmin nettiin treffiprofiiliin. Siihen ehti tulla jonkun verran vastauksia, vaikka en mitään odottanutkaan, kun halusin vain lueskella ilmoituksia ja omani oli sitten aika pliisu. Heinäkuussa olen käynyt sokkotreffeillä arjen piristyksen vuoksi. Ihan mukavaahan se on, kun on välillä seuraa, mutta ei ole kiinnostanut yhtään mikään pariutuminen. Tämmöinen yksinelo sopii tähän tilanteeseen mainiosti. Treffailu on kyllä ihan hauskaa ilman sitoumuksia, mutta jotenkin tuntuu, että miehet eivät ajattele samoin :)

Ensimmäinen sokkotreffi oli kesäkuussa ennen lomaani. Tapasin itseäni 7 vuotta vanhemman miehen, joka oli mukava ja kohtelias. Kävimme kahvilla ja juttelimme niitä näitä. Aikaa oli vähän, joten tapaamisen lopulla hän ehdotti uutta tapaamista, kun palaan lomalta. Mikäs siinä.

Loman jälkeen tapasin ikäiseni miehen, joka oli myös oikein mukava ja huomaavainen, mutta ei kolahtanut lainkaan. Hän haluaisi myös tavata uudelleen. Menemme sitten kai toisille treffeille.

Loman jälkeen tapasin myös vanhan koulukaverini, johon vahingossa törmäsin treffiprofiilinin kautta. Olipa outoa tavata treffimielessä sellainen ihminen, joka on aina ollut vain moikkaustuttu.